De vrouw werd op klaarlichte dag overvallen.
Volledig scherm
De vrouw werd op klaarlichte dag overvallen. © rv

Jonge vrouw (23) op klaarlichte dag overvallen op straat

DeinzeIn de Sint-Hubertstraat in Deinze is afgelopen maandag een vrouw (23) overvallen op straat. De dader trok haar handtas uit haar handen en graaide de portefeuille eruit, waarna hij het op een lopen zette.

 1. Romantisch ontspannen in het Meetjesland en Deinze: in deze 6 privésauna’s kom je op Valentijn helemaal tot rust
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Romantisch ontspannen in het Meetjes­land en Deinze: in deze 6 privésauna’s kom je op Valentijn helemaal tot rust

  Weet jij al hoe je jouw geliefde dit jaar gaat verrassen voor Valentijn? Klassiekers doen het altijd goed, dus misschien is een uitstapje naar een privésauna wel een idee. Wij gingen op zoek naar zes wellnesszaken in het Meetjesland en Deinze waar je helemaal kan ontspannen. Van Casa Neermani in Aalter tot Hoeve La Cascina in Zulte: op deze plekjes kom je samen volledig tot rust.
 2. Bijntje (54) sluit na 7 jaar café De Hallepoort: “Corona- en energiecrisis hebben er zwaar ingehakt”
  PREMIUM
  Deinze

  Bijntje (54) sluit na 7 jaar café De Hallepoort: “Corona- en energiecri­sis hebben er zwaar ingehakt”

  Dirk Bijn, beter gekend als Bijntje, trekt de stekker uit café De Hallepoort en biljartzaal ‘t Krijtje. Hiermee verliest de Markt van Deinze opnieuw een vaste waarde. Ook ’t Pleintje, zijn café in Oostrozebeke, gaat dicht. “Horeca is mijn leven, maar door een samenloop van omstandigheden zie ik het even niet meer zitten om een café open te houden. Maar ik keer misschien terug met een nieuwe zaak in Deinze”, zegt Dirk.