Het bestuur van Jong N-VA Deinze.
Volledig scherm
Het bestuur van Jong N-VA Deinze. © rv

Jong N-VA Deinze kiest nieuw bestuur

DeinzeDe jongeren van Jong N-VA Deinze hebben een nieuw bestuur gekozen. Petegemnaar Aelön Messiaen volgt zichzelf op als voorzitter. Ybe Leyman wordt ondervoorzitter, Maxime Campe neemt de functie van secretaris op en Ruben Van Gilsen, Mathieu Vuylsteke, Yaron Messiaen, Andreas Schollier, Guillaume Vienne en Simon Vandenhende vervolledigen het bestuur.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.