Jarno bleef met een zwaar gehavend gezicht achter
Volledig scherm
PREMIUM
Jarno bleef met een zwaar gehavend gezicht achter © DVEG

Jarno (16) werd met fietsketting in elkaar geslagen aan station van Deinze, maar parket klasseert de zaak: “Dit valt niet uit te leggen, wij zijn razend”

Deinze/GavereDe jongeren die de 16-jarige Jarno uit Gavere begin april van vorig jaar in elkaar sloegen, worden niet vervolgd. Hoewel een van de daders hem zelfs zwaar toetakelde met een fietsketting, wordt de zaak geklasseerd. Een koude douche voor het gezin. “De daders worden dus beloond en het slachtoffer gestraft. Leg dat maar eens uit", reageert mama Veronique woest.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Terminaal zieke Lieven (45) loopt zondag 100 km voor KOTK met kinderen Gaëlle (17) en Guillaume (17): “Ik krijg zes weken ‘vrijaf’ van mijn behandeling”
  PREMIUM

  Terminaal zieke Lieven (45) loopt zondag 100 km voor KOTK met kinderen Gaëlle (17) en Guillaume (17): “Ik krijg zes weken ‘vrijaf’ van mijn behande­ling”

  Lieven Cnudde (45) uit Deinze kreeg drie jaar geleden de steenharde diagnose van terminale darmkanker. Toch blijft hij niet bij de pakken zitten na deze opdoffer, want komende zondag loopt hij maar liefst 30 kilometer tijdens de 100 km voor Kom op Tegen Kanker in Deinze. Zijn twee kinderen Gaëlle en Guillaume (allebei 17) lopen ook 10 km mee via het College van Waregem. “Dat ik er nog ben, is dankzij evenementen zoals dit. Ik ben mijn kinderen heel dankbaar dat ze meedoen.”
  Deinze