Binnenkort kan je de Poelstraat alleen nog inrijden via de Gaversesteenweg.
Volledig scherm
Binnenkort kan je de Poelstraat alleen nog inrijden via de Gaversesteenweg. © Anthony Statius

Inwoners wijk Ter Wilgen vragen meer inspraak over mobiliteit: “Eenrichtingsverkeer in Poelstraat zal sluipverkeer verleggen”

DeinzeIn een open brief aan de stad Deinze kaarten de inwoners van de wijk rond Ter Wilgen, de zogenaamde Negenstratenwijk, het gebrek aan inspraak rond mobiliteit aan. De stad wil onder andere eenrichtingsverkeer invoeren in de Poelstraat. “Het sluipverkeer zal naar andere plaatsen verlegd worden”, klinkt het.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"