Vandaag werd het startschot gegeven van de werken aan de fietsbrug over de Volhardingslaan in Deinze.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag werd het startschot gegeven van de werken aan de fietsbrug over de Volhardingslaan in Deinze. © Anthony Statius

In Deinze bouwt men de breedste fietsbrug van het land: “Binnenkort vlotjes met de fiets van Waregem tot Gent”

DeinzeDe Brielpoortbrug is nog maar net geopend en de werken aan een nieuwe fietsbrug in Deinze zijn ondertussen gestart. Woensdagmiddag werd het startschot gegeven voor de langverwachte fietsbrug langs de spoorlijn over de Volhardingslaan (N35). “Met een breedte van bijna zes meter wordt dit de breedste fietsbrug van België”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).

  1. Eerste toenadering tussen burgemeester Jan Vermeulen en Patrick Piens: “Er is een conflict tussen publieke en private belangen”
    PREMIUM
    Deinze

    Eerste toenade­ring tussen burgemees­ter Jan Vermeulen en Patrick Piens: “Er is een conflict tussen publieke en private belangen”

    Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en Patrick Piens, de man die met Deinze Koopcenter procedeert tegen verschillende projecten in Deinze, hebben voor het eerst aan tafel gezeten. Dit liet burgemeester Jan Vermeulen donderdagavond weten aan de gemeenteraad. Raadslid Bart Vermaercke (N-VA) vroeg om een bemiddelaar aan te stellen, maar dit voorstel werd door de meerderheidspartijen verworpen.