Zaakvoerder Wim Verhoeven en Marketingmanager Sherley Drielinck.
Volledig scherm
Zaakvoerder Wim Verhoeven en Marketingmanager Sherley Drielinck. © Foto Anthony Statius

Iedereen modeontwerper bij Bie Riel

DEINZEOndernemers Wim Verhoeven en Lieve De Paepe laten Bie Riel los op de modewereld. In hun gloednieuwe winkel in de Toekomststraat te Petegem kan je zelf je sweater, jas, schoenen of T-shirt opfleuren met unieke patches, prints en borduursels. "De klant is zelf ontwerper. We sporen mensen aan om creatief te zijn, om hun karakter te tonen", zegt Wim.

 1. 100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker levert ruim 1,3 miljoen euro op: “Iedereen is hier om dezelfde reden”

  100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker levert ruim 1,3 miljoen euro op: “Iedereen is hier om dezelfde reden”

  1.335.000 euro: dat is het bedrag dat de vijfde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker heeft opgeleverd. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. Meer dan 2.000 deelnemers verschenen deze ochtend aan de start in Deinze. Ook Lauren Müller, Thuis-actrice en meter van de 100km-run, loopt mee: “Alle lopers dragen dezelfde verhalen mee. Dat zorgt voor een grote verbondenheid.”
  Deinze
 2. Uit eten met de kids: 5 kindvriendelijke restaurants in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in het Meetjes­land en Deinze

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten, is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er in het Meetjesland en Deinze ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van de Afspanning in Machelen-aan-de-Leie bij Zulte tot de Muze in Aalter: op deze adresjes geniet je van een etentje met de kids.
  Zulte