Hoplr.
Volledig scherm
Hoplr. © rv

Hoplr-netwerk telt al 3.808 gezinnen

DeinzeHoplr, het digitale buurtnetwerk dat sinds begin vorig jaar ook in Deinze actief is, telt al 3.808 gezinnen in de Leiestad. Met dit online communicatiemiddel kan je je buren offline beter leren kennen.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Huis d’Haenens leeft verder als feestzaal: “Voormalig café blijft ontmoetingsplaats voor Hansbekenaren”
  PREMIUM
  Hansbeke

  Huis d’Haenens leeft verder als feestzaal: “Voormalig café blijft ontmoe­tings­plaats voor Hansbekena­ren”

  Huis d’Haenens in Hansbeke (Deinze) krijgt een nieuwe toekomst als feestzaal. Henk De Vlieger (43), die het historische pand in 2017 kocht van de familie d’Haenens, stelt het vroegere dorpscafé open voor alle verenigingen of particulieren die er iets willen organiseren. Op dinsdagen en zondagen dat het niet verhuurd wordt, is het café weer open. “Ik ben zelf opgegroeid in een dorp en weet hoe belangrijk het is om een ontmoetingsplaats te hebben”, zegt Henk.