De boeren rijden met hun tractoren naar Gent.
Volledig scherm
De boeren rijden met hun tractoren naar Gent. © rv

Hinder door actie Boerenbond

DeinzeIn Deinze zal er deze middag verkeershinder zijn door een actie van de Boerenbond. Rond 12 uur vertrekt een colonne tractoren richting Gent.

 1. Burgemeester Bart Van Hulle (57) onder vuur, maar bijt van zich af: “Verandering gaat door deuren met schurende scharnieren”
  PREMIUM
  Maldegem

  Burgemees­ter Bart Van Hulle (57) onder vuur, maar bijt van zich af: “Verande­ring gaat door deuren met schurende scharnie­ren”

  Geen burgemeester in het Meetjesland die voor meer politieke storm zorgt dan Bart Van Hulle (57) in Maldegem. Twee schepenen stapten al op, naar eigen zeggen omdat er met Van Hulle niet te werken valt. Maar is dat zo? Waar wil burgemeester Van Hulle met zijn Maldegem naartoe? En ligt hij wakker van al die kritiek? Hoogtijd voor een uitgebreide babbel.
 2. Keukenbouwer Michiel is nieuwe eigenaar van naakte reus: “We zullen hem overal meenemen, ook naar het buitenland”
  Play
  Eeklo/Waregem

  Keukenbou­wer Michiel is nieuwe eigenaar van naakte reus: “We zullen hem overal meenemen, ook naar het buitenland”

  De naakte reus langs de E17 in Waregem verhuist naar Eeklo. Zakenman Michiel Steenbeke van Adrem Keukens heeft het opvallende beeld gekocht voor 29.513 euro. De naakte reus zal op verschillende plaatsen te zien zijn. “Het beeld tovert al jaren een glimlach op mijn gezicht. Daarom wou ik de reus hebben”, zegt Michiel Steenbeke. Dit is zijn plan.