De wegomleiding tijdens de werken.
Volledig scherm
De wegomleiding tijdens de werken. © Stad Deinze

Hinder door aanleg fietsverbinding Koningin Astridstraat en Centrumlaan

Petegem-aan-de-LeieDoor werkzaamheden zal er vanaf volgende week maandag hinder zijn in de Centrumlaan. Er wordt een veilige fietsverbinding aangelegd tussen de Koningin Astridstraat en Centrumlaan en een verkeersplateau ter hoogte van het kruispunt Centrumlaan en Rozenlaan.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Kristin en Annelies zijn eerste stedelijke gemeenschapswachten van Deinze: “Leukste aan de job? Het sociaal contact met de burgers”
  Deinze

  Kristin en Annelies zijn eerste stedelijke gemeen­schaps­wach­ten van Deinze: “Leukste aan de job? Het sociaal contact met de burgers”

  De ogen en de oren zijn van de burgemeester en de burgers. Dat is de taak van Kristin Pattyn (56) en Annelies Wauters (39), de twee nieuwe gemeenschapswachten van de stad Deinze. Ze waken al enkele maanden over de veiligheid en de leefbaarheid in alle zeventien dorpen en vanaf vandaag doen ze dat in hun paars uniform. “De meerderheid van de mensen die we aanspreken, is vriendelijk en luistert wanneer we een opmerking maken.”