Lieselotte De Wolf bij haar collectie babykleren.
Volledig scherm
Lieselotte De Wolf bij haar collectie babykleren. © Anthony Statius

Herenkapster Lieselotte breidt uit met babykledijwinkel: “Zo komen er meer vrouwen naar de zaak”

DeinzeLieselotte De Wolf (25) van herenkapperszaak Barber Lady op de Markt van Deinze zal naast baarden trimmen voortaan ook babykledij verkopen. “Ik doe mijn job enorm graag, maar ik zit elke dag tussen de mannen en mis toch af en toe wat vrouwen in mijn zaak”, lacht Lieselotte.

 1. Tweedehandsfietsen te koop aan Fietspunt

  Tweede­hands­fiet­sen te koop aan Fietspunt

  Het Fietspunt aan het station van Deinze organiseert op woensdag 22 maart een lenteverkoop van tweedehandsfietsen. Wie een fiets koopt tijdens de lenteverkoop, krijgt 6 maanden garantie op deze fiets en een gratis onderhoudsbeurt. Alle fietsen zijn op punt gesteld en helemaal conform de wetgeving. En mooi meegenomen: betalen met ecocheques is mogelijk. De verkoop vindt plaats in het Fietspunt van Deinze in Statieplein 17A, tijdens de openingsuren van 7 tot 19 uur. Meer info via 0476/46.53.17.
  Deinze
 2. Terminaal zieke Lieven (45) loopt zondag 100 km voor KOTK met kinderen Gaëlle (17) en Guillaume (17): “Ik krijg zes weken ‘vrijaf’ van mijn behandeling”
  PREMIUM

  Terminaal zieke Lieven (45) loopt zondag 100 km voor KOTK met kinderen Gaëlle (17) en Guillaume (17): “Ik krijg zes weken ‘vrijaf’ van mijn behande­ling”

  Lieven Cnudde (45) uit Deinze kreeg drie jaar geleden de steenharde diagnose van terminale darmkanker. Toch blijft hij niet bij de pakken zitten na deze opdoffer, want komende zondag loopt hij maar liefst 30 kilometer tijdens de 100 km voor Kom op Tegen Kanker in Deinze. Zijn twee kinderen Gaëlle en Guillaume (allebei 17) lopen ook 10 km mee via het College van Waregem. “Dat ik er nog ben, is dankzij evenementen zoals dit. Ik ben mijn kinderen heel dankbaar dat ze meedoen.”
  Deinze