De dorpsraad van Hansbeke: Bart Dewulf van de werkgroep intern bestuur en de kerngroep bestaande uit Lieve D’haenens, Wouter Langeraert, Nele Union, Carine Dierickx, Dimitri Beyens en Leander Viaene.
Volledig scherm
De dorpsraad van Hansbeke: Bart Dewulf van de werkgroep intern bestuur en de kerngroep bestaande uit Lieve D’haenens, Wouter Langeraert, Nele Union, Carine Dierickx, Dimitri Beyens en Leander Viaene. © Anthony Statius

Hansbekenaren richten eigen dorpsraad op: “Onze missie? De belangen van Hansbeke verdedigen én bewoners samenbrengen”

Enkele Hansbekenaren hebben de dorpsraad Afrit 12, Hansbeke opgericht. Hun missie? De belangen van het dorp verdedigen in de nieuwe fusiestad Deinze. “Naast het geven van adviezen aan het stadsbestuur, brengen we ook zoveel mogelijk inwoners samen”, zegt woordvoerder Nele Union.

0 reacties

  1. Sven (48) tekende in 2021 iedere dag een cartoon: “Ik heb nog inspiratie, dus ik doe gewoon verder”
    Deinze/Zeveren

    Sven (48) tekende in 2021 iedere dag een cartoon: “Ik heb nog inspiratie, dus ik doe gewoon verder”

    Sven De Potter uit Zeveren (Deinze) maakte zich begin vorig jaar sterk dat hij iedere dag één cartoon zou tekenen. Missie geslaagd en ondertussen is de creatieve duizendpoot, die ook actief is als redacteur, dichter en muzikant, al begonnen aan een nieuwe reeks, met terugkerende figuren zoals Ronny Rotzak en zijn eigen pluszoon. Hieronder vind je zijn persoonlijke favorieten.