Han Coucke vliegt 30 dagen in de 'facebookgevangenis', zoals dat tegenwoordig al lacherig wordt genoemd.
Volledig scherm
Han Coucke vliegt 30 dagen in de 'facebookgevangenis', zoals dat tegenwoordig al lacherig wordt genoemd. © Wannes Nimmegeers en Coucke

Han ‘Solo’ Coucke 30 dagen geblokkeerd op facebook door zijn filmpjes met transgender Sint Sonja en Talibanpiet

Deinze/MerelbekeFacebookgebruikers die geblokkeerd worden omwille van een post rond zwarte piet? Ze vormen al lang geen uitzondering meer. Komiek Han ‘Solo’ Coucke heeft het nu ook aan zijn broek, omwille van zijn typetje ‘Talibanpiet’. “Althans, dat denk ik. Dat je bij een bedrijf als Facebook niemand kan bereiken, dat is toch waanzin?”

 1. Videoproductiebedrijf Cmore verhuist naar Deinze en lanceert eigen podcastreeks: “Wekelijks een ondernemer voor de microfoon”
  PREMIUM
  Deinze

  Videopro­duc­tie­be­drijf Cmore verhuist naar Deinze en lanceert eigen podcas­treeks: “Wekelijks een ondernemer voor de microfoon”

  Tijdens de coronacrisis is Cmore, het videoproductiehuis van Christophe Vandenbussche (42), explosief gegroeid. Christophe verhuisde recent van Gent naar Deinze, waar hij ook een podcaststudio bouwde. “In mijn eigen podcastreeks Business As Usual interview ik iedere week een ondernemer. Jo Lernout mag de spits afbijten”, zegt Christophe.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.