Gymna Landegem haalde 10 medailles binnen.
Volledig scherm
Gymna Landegem haalde 10 medailles binnen. © Arne Blomme

Gymna Landegem verzamelt 10 medailles in Denemarken

LandegemDe competitiegroep van turnclub Gymna Landegem heeft indruk gemaakt op een kampioenschap in Denemarken. De turnclub keerde met maar liefst 10 medailles terug naar huis.

 1. Werken in Stationsstraat en Broekstraat
  Landegem

  Werken in Stations­straat en Broeks­traat

  In Landegem (Deinze) zijn vandaag werkzaamheden gestart in de Stationsstraat en de Broekstraat. Het gaat om werken aan nutsleidingen in opdracht van Fluvius. Deze werken worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot dinsdag 4 oktober. De aannemer start in de Stationsstraat waarbij het verkeer wordt geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten. Daarna wordt de Broekstraat afgesloten. Er is een wegomlegging via Heiste – Wildedreef en omgekeerd.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.