Maria Bastiaen, Adriana Lootens en Jenny Verhaeghe krijgen een attentie van Johan Van Wassenhove van de Deinse Weldoeners.
Volledig scherm
Maria Bastiaen, Adriana Lootens en Jenny Verhaeghe krijgen een attentie van Johan Van Wassenhove van de Deinse Weldoeners. © Anthony Statius

Geen kerstfeest, maar alleenstaanden krijgen attentie van Deinse Weldoeners

DeinzeDe Deinse Weldoeners hebben donderdag voor een beetje warmte gezorgd in de Leiestad. Hun kerstavond voor alleenstaanden zagen ze door corona gefnuikt, maar alle gasten kregen wel een zak vol lekkers aan huis geleverd. “Een aangename verrassing, die ik niet had zien aankomen”, zegt Jenny Verhaeghe (85).

 1. In 2021 breken douchetoiletten eindelijk door in België, volgens zaakvoerders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”
  PREMIUM
  Pittem/Dentergem/Ruiselede

  In 2021 breken douchetoi­let­ten eindelijk door in België, volgens zaakvoer­ders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”

  Toiletten met douchekop en föhn: in Azië zijn ze al wijdverspreid en als het aan ondernemers Alexander Deley (44) en Steve Deloof (30) ligt, zullen ze in 2021 ook ons land veroveren. “Vergelijk het met een auto waarmee je door de modder gereden bent. Neem je een droge doek en wrijf je daarmee de modder af? Of neem je de tuinslang?”
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter