Gaston Van Wonterghem.
Volledig scherm
Gaston Van Wonterghem. © Uitvaartverzorging Van Den Abeele

Gaston Van Wonterghem uit Deinze is overleden

DeinzeDe Deinse kunstschilder Gaston van Wonterghem is op 6 augustus overleden. Zijn nabestaanden nemen op dinsdag 16 augustus afscheid in de Sint-Amanduskerk in Astene.

 1. Zulte pakt energiecrisis aan: straatverlichting uit op weeknachten, verwarming omlaag, en extra steun voor wie het financieel moeilijk heeft
  PREMIUM
  Zulte

  Zulte pakt energiecri­sis aan: straatver­lich­ting uit op weeknach­ten, verwarming omlaag, en extra steun voor wie het financieel moeilijk heeft

  De gemeente Zulte neemt maatregelen om de energiecrisis te lijf te gaan. De openbare verlichting zal op weeknachten gedoofd worden. De thermostaat in de gemeentegebouwen gaat ook omlaag. Er komt een informatiecampagne met besparingstips voor de inwoners en mensen in financiële moeilijkheden kunnen terecht bij het Sociaal Huis voor steun.
 2. Brouwerij De Bie breidt uit met evenementenruimte en lanceert nieuw bier
  PREMIUM
  Wakken

  Brouwerij De Bie breidt uit met evenemen­ten­ruim­te en lanceert nieuw bier

  Brouwerij De Bie heeft voortaan een eigen evenementenruimte, waar zowel bezoekers als bedrijven met een grotere groep kunnen samenkomen voor een borrel, teambuilding of bedrijfspresentatie. Dat kan telkens in combinatie met een bezoek aan de brouwerij of de ambachtelijke slagerij op dezelfde locatie. Ondertussen is hun bier Hellekapelle in de prijzen gevallen en zit er met Fris Bie een nieuw bier aan te komen.