Watertoren Petegem-Deinze.
Volledig scherm
Watertoren Petegem-Deinze. © Adams-Deloof

Garageverkoop in de Torenbuurt

DeinzeKomende zaterdag organiseert de Torenbuurt Deinze, de buurt rond de watertoren in Petegem-Deinze, een gezellige garageverkoop.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Frank Boeijen zingt op Vlaanderen Feest
  Deinze

  Frank Boeijen zingt op Vlaanderen Feest

  Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag nodigt de cultuurraad van Deinze Frank Boeijen uit. Samen met Little Kim zorgt de pionier van de Nederlandstalige popmuziek op zondag 3 juli voor een gratis volksfeest in de Brielpoort. Die avond bieden verschillende lokale culturele verenigingen hapjes en drankjes aan. Op maandag 11 juli is er de officiële viering in zaal De Klaproos in Landegem met een gelegenheidstoespraak door Axel Buyse en een optreden van Roel Van Bambost. Ook deze avond is gratis.
 1. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.
 2. Vrouw die haar huisarts uur lang gijzelde, blijft aangehouden: “Mijn cliënt hoort thuis in een psychiatrisch centrum en niet in de gevangenis”
  Waregem / Zulte

  Vrouw die haar huisarts uur lang gijzelde, blijft aangehou­den: “Mijn cliënt hoort thuis in een psychia­trisch centrum en niet in de gevangenis”

  De 48-jarige vrouw die afgelopen maandag haar huisarts een uur lang gijzelde en bedreigde met een mes, blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Kortrijk vrijdag beslist. Haar advocaat gaat ondertussen op zoek naar een psychiatrisch centrum voor de vrouw. “Ze kampt met zware psychische problemen en sinds 2003 liepen al bijna 100 oproepen binnen bij de politie voor haar”, vertelt haar advocaat Bram Elyn.