Over en uit voor de Rode Duivels. Dat weten ook deze supporters in Moulin Rouge in Deinze.
Volledig scherm
Over en uit voor de Rode Duivels. Dat weten ook deze supporters in Moulin Rouge in Deinze. © Anthony Statius

Game over voor de Rode Duivels, maar helaas ook voor de WK-dorpen in Deinze: “Winst of verlies betekende voor ons dag en nacht verschil, vooral op financieel vlak”

DeinzeHet gelijkspel van de Rode Duivels tegen Kroatië betekent een streep door de rekening van de WK-dorpen in Deinze. In zaal Souplex, Bar Bubblé en Moulin Rouge was de spanning te snijden, maar het mocht niet baten. De Duivels gaan naar huis en er komt geen vierde supportersfeest meer.

 1. Bijna 7.000 euro boete, alcoholslot en maandenlang rijverbod voor vrouw die reed onder invloed van alcohol en medicatie
  Aalter/Deinze/Kruishoutem

  Bijna 7.000 euro boete, alcohol­slot en maanden­lang rijverbod voor vrouw die reed onder invloed van alcohol en medicatie

  Alcohol en autorijden is nooit een goede combinatie en al zeker niet als daar nog eens kalmeermedicatie bij komt kijken. Dat mocht een vrouw uit Kruishoutem ondervinden nadat onder invloed maar liefst vier keer in aanraking kwam met de politie in Aalter en Deinze. De vrouw kreeg een ellenlang rijverbod en een meer dan fikse boete van de politierechter. “Met alcohol verdoofde ik de pijn van mijn gastric bypass.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.