Het Fonds Jan Filliers krijgt ook uit eigen stad een duwtje, met een cheque van de dienst Sport en Recreatie.
Volledig scherm
Het Fonds Jan Filliers krijgt ook uit eigen stad een duwtje, met een cheque van de dienst Sport en Recreatie. © Joeri Seymortier

Fonds Jan Filliers draait volop: “Al 130.000 euro uitgedeeld aan slachtoffers ongevallen”

Het Fonds Jan Filliers uit Deinze heeft al 130.000 euro ter beschikking gesteld voor nazorg aan slachtoffers van ongevallen.

 1. Familie Gök vreest voor financiële gevolgen nu ook vader van zaakvoerder blijft aangehouden
  PREMIUM
  Gent, Deinze

  Familie Gök vreest voor financiële gevolgen nu ook vader van zaakvoer­der blijft aangehou­den

  Na de zaakvoerder van restaurant 5th Gök op de Vrijdagmarkt blijft nu ook zijn vader een maand langer in de cel. Dat bevestigt het arbeidsauditoraat. De familie Gök, die in en rond Gent verschillende zaken bezit, vreest intussen voor hun naam. Wat ooit een geniale marketingzet was, blijkt nu vooral een blok aan het been. “Al onze restaurants dragen soortgelijke namen”, zegt een familielid. “Maar we hebben allemaal een ander btw-nummer.”
 2. Cateraar en partyplanner brengen ‘The Perfect Dinner’ aan huis: “Stijlvol én coronaproof tafelen zonder gedoe”
  Deinze

  Cateraar en partyplan­ner brengen ‘The Perfect Dinner’ aan huis: “Stijlvol én corona­proof tafelen zonder gedoe”

  Voor het perfecte diner hoef je niet altijd op restaurant te gaan. Met ‘The Perfect Dinner’ brengen cateraar Bart Basselier van Very Food Catering en partyplanner Ann De Vliegher van Just Party deze culinaire belevenis tot in de huiskamer. “Bart zorgt voor het eten en ik neem de aankleding, de bediening én de afwas op mij. De mensen hoeven alleen hun voetjes onder tafel te schuiven. En zelfs die tafel kan geleverd worden, indien gewenst", lacht Ann.