Een 28-jarige Deinzenaar riskeert een celstraf van vijf maanden nadat hij een fietser een flink pak rammel had gegeven.
Volledig scherm
Een 28-jarige Deinzenaar riskeert een celstraf van vijf maanden nadat hij een fietser een flink pak rammel had gegeven. © Getty Images/iStockphoto

Fietser klaagt tegen bestuurder dat hij fietspad blokkeert en krijgt niet veel later enkele vuistslagen in het gezicht

DeinzeEen 28-jarige Deinzenaar riskeert een celstraf van vijf maanden nadat hij een fietser een flink pak rammel had gegeven. Dat deed hij na een woordenwisseling omdat de fietser een opmerking had gegeven over het feit dat de beklaagde het fietspad belemmerde met zijn wagen.

 1. 10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadworsten, springkastelen en heel wat grote schermen
  PREMIUM

  10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadwor­sten, springkas­te­len en heel wat grote schermen

  Aalter staat op zondag 2 april helemaal op z’n kop voor de doortocht van de Ronde van Vlaanderen. De renners rijden door zes van de acht dorpen, en dus maar liefst 22 kilometer door Aalter. “In elk van die dorpen wordt het een volksfeest, soms zelfs met verschillende feestzones per dorp. Ongezien in de geschiedenis van Aalter”, zegt schepen Dirk De Smul. Ontdek hier waar je kan feesten.
  Aalter
 2. MIJN DORP. Wendy Van Wanten (63) voelt zich thuis in Aalter: “De burgemeester bedanken? Gewoon even ‘O sole mio’ zingen”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Wendy Van Wanten (63) voelt zich thuis in Aalter: “De burgemees­ter bedanken? Gewoon even ‘O sole mio’ zingen”

  Zangeres Wendy Van Wanten (63) woont al bijna dertig jaar in Aalter. Ze werd geboren in Oostende, maar in Aalter komt ze thuis. De centrale ligging van de gemeente is perfect voor haar job als zangeres, al is er meer dat haar aan haar thuisstad bindt. “Op het bankje waar ik vroeger mijn kinderen melk gaf, praten we nu over de dingen des levens.” Wendy toont ons dat bankje, maar ook waar je de beste rosé drinkt en waarom ze de Aalterse brandweervrijwilligers zo dankbaar is.
  Aalter