De man botste tegen de achterkant van een vrachtwagen
Volledig scherm
De man botste tegen de achterkant van een vrachtwagen © ASD

Fietser (46) gewond naar ziekenhuis na aanrijding met vrachtwagen op gevaarlijk kruispunt

DeinzeOp enkele honderden meters van het station van Deinze is donderdagochtend een fietser gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man had volgens de politie de verkeerslichten op het kruispunt van de Gaversesteenweg en de Oudenaardse Steenweg niet opgemerkt en was vol tegen de achterkant van een vrachtwagen gereden. Zelf zegt de man dat hij werd aangereden door de vrachtwagen.

 1. Nicolas (35) geeft tips aan ouders van moeilijke slapers: “Geen van onze drie kinderen sliep door. Er waren nachten dat we zeven keer moesten opstaan”
  PREMIUM
  Deinze

  Nicolas (35) geeft tips aan ouders van moeilijke slapers: “Geen van onze drie kinderen sliep door. Er waren nachten dat we zeven keer moesten opstaan”

  Tot zeven keer opstaan om een huilende baby te troosten, voor Nicolas Duchatelet uit Deinze was het jarenlang dagelijkse kost. Zijn drie kinderen Miel (7), Olivia (6) en Rosanne (3) sliepen de eerste jaren niet door en als slaapcoach wil hij nu jonge ouders, die hunkeren naar een beetje nachtrust, helpen. “Mijn toptip? Hou de ‘wakkertijden’ van je kinderen in de gaten.”
 2. Reetje op zoek naar water, gewassen verschralen onder loden zon: de droogte in West-Vlaanderen in 17 opvallende beelden
  West-Vlaanderen

  Reetje op zoek naar water, gewassen verschra­len onder loden zon: de droogte in West-Vlaanderen in 17 opvallende beelden

  Akkers worden woestijnen, vissen spartelen in opdrogende vijvers, landbouwers zien hun gewassen sterven door een gebrek aan water. De droogte laat zich voelen in West-Vlaanderen, voor landbouw, mens en dier. “Voor het drinkwater is de toestand ernstig, maar niet precair”, zegt Katrien Smet van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). Een stand van het water in de kustprovincie. En 17 foto’s, de voorbije week genomen door onze fotografen in West-Vlaanderen.