Gene Thomas.
Volledig scherm
Gene Thomas. © Gregory Van Gansen / Photo News

Extra tickets voor Parkies

DeinzeWie de komende weken opnieuw wil genieten van de Parkies-optredens in Deinze, kan vanaf vandaag opnieuw tickets kopen. Ook voor het uitverkochte optreden van Gene Thomas op 11 augustus zullen opnieuw een aantal tickets beschikbaar zijn.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Eerste wapenfeit én prijs voor Ruimtefonds: “Storende gebouwen maken plaats voor landbouw- of natuurgebied”
  PREMIUM
  Deinze/Grammene

  Eerste wapenfeit én prijs voor Ruimte­fonds: “Storende gebouwen maken plaats voor landbouw- of natuurge­bied”

  De stad Deinze koopt enkele vervallen varkensstallen in de Goedstraat in Grammene om er open ruimte te creëren. Het geld komt uit het pas opgerichte Ruimtefonds, waarmee het stadsbestuur ondertussen al in de prijzen viel. “Overal in Vlaanderen zou men budget moeten voorzien om storende elementen in het landschap te vervangen door landbouw- of natuurgebied”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Bart Van Thuyne (CD&V).
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).