Ellen Devos met model Céline De Cloet.
Volledig scherm
Ellen Devos met model Céline De Cloet. © Yves Molitor.

Ellen Devos, bekend van de ‘E3-kikker’ kroont zich tot beste bodypaintster van het land: “De preutsheid is bijna volledig weg”

Ellen Devos (26) uit Deinze heeft zaterdag het Belgisch kampioenschap bodypaint gewonnen. Vlaanderen leerde het werk van Bodypaint by Ellen al kennen in maart, toen de twee als kikker beschilderde modellen op de banner van de wielerwedstrijd E3 BinckBank Classic werden verboden door de Internationale Wielerunie (UCI). “Ik kreeg alleen nog maar positieve reacties op mijn werk. De preutsheid is bijna volledig weg”, zegt Ellen.

 1. Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgezeten in de VS”
  PREMIUM
  Deinze

  Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgeze­ten in de VS”

  Drie maanden zaten Bart Vandekerckhove (32) en zijn man Olivier (29) vast in de Verenigde Staten met hun pasgeboren zoon Warre, die daar ter wereld kwam via een draagmoeder. De stad Deinze wilde Warre geen Belgisch paspoort uitreiken zonder tussenkomst van een familierechtbank. Nu hoorde het koppel in de Gentse familierechtbank dat de Arteveldestad zo’n paspoort wel meteen had uitgereikt. “Als Gentenaar hadden we dus niet drie maanden vastgezeten”, hekelt Bart, gemeenteraadslid voor Open Deinze. Hij stapt uit de partij.
 1. Metalband Powerstroke pakt op nieuwe plaat uit met gastoptredens van Stef Bos en Slongs: “Laten ons ook in coronatijden niet in hokjes duwen”
  PREMIUM
  Zelzate

  Metalband Powerstro­ke pakt op nieuwe plaat uit met gastoptre­dens van Stef Bos en Slongs: “Laten ons ook in coronatij­den niet in hokjes duwen”

  Het is pas voorbij als de ‘dikke zeuge’ zingt en dus kan de grootste crisis sinds Wereldoorlog II metalband Powerstroke er niet van weerhouden een nieuwe plaat uit te brengen. Op ‘The Path Against All Others’ pakt de hardst werkende band in de showbusiness uit met enkele verrassende gastoptredens van onder ander Stef Bos en Charissa Parassiadis, beter bekend als Slongs Dievanongs.
 2. Stad Deinze opgelicht met vervalste factuur in bouwdossier cc Leietheater

  Oplichters maken stad Deinze 376.274 euro armer in bouwdos­sier

  De stad Deinze is het slachtoffer geworden van oplichting door derden. Voor de bouw van het toekomstig cultureel centrum Leietheater werd een valse factuur van 376.274,45 euro betaald aan een criminele organisatie. De feiten dateren van het voorjaar en het parket is met een gerechtelijk onderzoek bezig. “We hebben er alle vertrouwen in dat we ons geld gaan terugzien. De bouw van het Leietheater komt door het dossier niet in het gedrang”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'