Charles Moerman uit Astene kreeg als eerste een vaccin.
Volledig scherm
Charles Moerman uit Astene kreeg als eerste een vaccin. © Anthony Statius

Eerste kinderen krijgen prik in RAC-gebouw: “Een week stress, maar uiteindelijk niets gevoeld”

Deinze/Zulte/Sint-Marten-Latem/Nazareth/De PinteIn het voormalige belastingkantoor in Deinze, het zogenaamde RAC-gebouw, werden woensdag de eerste kinderen gevaccineerd tegen het coronavirus. De elfjarige Charles Moerman uit Astene mocht de spits afbijten en men hoopt de komende acht weken zo veel mogelijk van de 7.000 kinderen uit Deinze, Zulte, Sint-Martens-Latem, De Pinte en Nazareth te vaccineren. 

 1. “Hij speelde sax met Louis Armstrong, maar bleef altijd bescheiden”: Spey uit Nevele was de eerste Belgische jazzpionier in de Verenigde Staten
  PREMIUM
  Nevele

  “Hij speelde sax met Louis Armstrong, maar bleef altijd bescheiden”: Spey uit Nevele was de eerste Belgische jazzpio­nier in de Verenigde Staten

  Van bakkerszoon in het Oost-Vlaamse Nevele tot jazzcat in Chicago, de levenswandel van Omer Van Speybroeck is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Volgens heemkundige kring Het Land van Nevele was ‘Spey’ de eerste Belgische muzikant die naam maakte in de prille Amerikaanse jazzscene. De man krijgt een eerbetoon tijdens de vijfjaarlijkse Canteclaerstoet in Deinze en dit zal verzorgd worden door zijn kleinkinderen uit de Verenigde Staten.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.