Yannic De Meyer van Deinze Industrie, sportschepen Norbert De Mey (Open Deinze) en Daan Boydens van Teamadventure.
Volledig scherm
Yannic De Meyer van Deinze Industrie, sportschepen Norbert De Mey (Open Deinze) en Daan Boydens van Teamadventure. © Anthony Statius

Eerste Deinze Industrie Teamtrophy bijna volzet

De inschrijvingen voor de eerste editie van de Deinze Industrie Teamtrophy lopen vlot. Deze sportieve teambuilding voor lokale bedrijven vindt op zaterdag 24 augustus plaats op de terreinen van Teamadventure aan de Brielmeersen.“Er hebben zich al zestien teams ingeschreven en er kunnen er nog vier bij”, zegt Yannic Demeyer.

 1. Open Deinze-fractie reageert op ontslag Bart Vandekerckhove: “We steunen hem in zijn strijd om papa’s en mama’s gelijkwaardig te behandelen”
  Deinze

  Open Dein­ze-frac­tie reageert op ontslag Bart Vandekerck­ho­ve: “We steunen hem in zijn strijd om papa’s en mama’s gelijkwaar­dig te behandelen”

  De partij Open Deinze heeft in een mededeling gereageerd op het ontslag van gemeenteraadslid Bart Vandekerckhove. Bart kondigde vandaag aan dat hij de partij, die met CD&V een meerderheidscoalitie vormt in Deinze, verlaat omdat hij geen steun vond in zijn strijd om hemzelf en zijn man Olivier erkend te krijgen als vader van hun eerste kindje Warre.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery