Het speelgoed van de sinterklaasactie van Driespoort Shopping werd dinsdagavond overhandigd in het lokaal van De Zonnebloem in Nevele.
Volledig scherm
Het speelgoed van de sinterklaasactie van Driespoort Shopping werd dinsdagavond overhandigd in het lokaal van De Zonnebloem in Nevele. © Anthony Statius

Driespoort-klanten schenken massaal speelgoed aan kansarme gezinnen: “Dit maakt vele mensen gelukkig, ook de schenkers”

Deinze/NeveleDe sinterklaasactie van Driespoort Shopping Deinze heeft meer dan duizend stukken speelgoed opgeleverd. Deze gulle schenkingen van de Driespoort-shoppers worden door Sociaal Huis Deinze en de welzijnsorganisaties Contactcentrum verdeelpunt Voedselbank Deinze, de Regenboog en welzijnsschakels de Zonnebloem in Nevele verdeeld onder 220 gezinnen die het nodig hebben. 

 1. Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”
  PREMIUM
  Astene

  Woonboot van Danny (59) op enkele minuten volledig uitgebrand: “Boot zal moeten afgebroken worden, maar ben nu vooral bezig met waar ik ga slapen”

  De woonboot van Danny Vergauwe (59) uit Astene is vandaag volledig uitgebrand. De man stond op het dek en merkte plots een rookontwikkeling op in zijn keuken, enkele minuten later stond zijn volledige inboedel in brand. Hoe het vuur is ontstaan, daar heeft Danny geen weet van. Evenmin weet hij waar hij de komende tijd zal slapen. “Er zit niets anders op dan de boot af te breken. Het is een puinhoop.”
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest