Zo kon het nieuwe voetbalstadion van SK Deinze er uitzien.
Volledig scherm
Zo kon het nieuwe voetbalstadion van SK Deinze er uitzien. © Goedefroo

Dossier nieuw voetbalstadion volledig terug naar af: “Minstens anderhalf jaar vertraging”

DeinzeDe vernietiging van de plannen voor een nieuw voetbalstadion voor KMSK Deinze zal minstens voor anderhalf jaar vertraging zorgen. “Een slag in het gezicht”, klinkt het.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Gezondheidswandeling voor 55-plussers
  Deinze

  Gezond­heids­wan­de­ling voor 55-plus­sers

  De stedelijke sportdienst van Deinze start het nieuwe sportseizoen op donderdag 8 september met een gezondheidswandeling. Deze wandeling voor 55-plussers vindt al voor de zevende keer plaats. Dit jaar wordt het opnieuw een rustige wandeling in groep, deze keer richting het stadscentrum Deinze. Aan de Brielpoort laat men de deelnemers kennismaken met de Ipitup- beweegbank. De afstand bedraagt zo’n 5 kilometer en achteraf is er een gezellige afsluiter met koffie en gebak. Deelnemen kost 2,5 euro en inschrijven is verplicht vóór vrijdag 2 september.