Olivier Van De Vijver aan het binnenzwembad van de Leievilla.
Volledig scherm
Olivier Van De Vijver aan het binnenzwembad van de Leievilla. © Anthony Statius

Dit Airbnb-adresje moet je gezien hebben: Olivier (40) en Karen (30) nodigen toeristen uit in Leievilla met binnenzwembad, plezierboot en buitensauna

Astene/DeinzeOok voor een staycation mag de sky the limit zijn. In Astene (Deinze) kan je via Airbnb een vakantie boeken in de Leievilla, het huis naast het bekende restaurant Halifax, met hetzelfde magnifieke en bekroonde uitzicht op de Leie als grootste troef. “We zetten zoveel mogelijk in op het Leietoerisme”, zegt reisexpert Olivier Van De Vijver (40), die de villa aankocht met zijn partner Karen Van de Weghe (30). 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).