Organisator Gilles De Backer en chef Lieven Lootens testen al eens de Quan uit in de tuin van 't Aards Paradijs.
Volledig scherm
Organisator Gilles De Backer en chef Lieven Lootens testen al eens de Quan uit in de tuin van 't Aards Paradijs. © Anthony Statius

Dinner with the Queen: geen stijf etentje met de koningin, maar culinaire belevenis als hulde aan de bloemetjes en de bijtjes

Lieven Lootens van restaurant ‘t Aards Paradijs in Merendree en Gilles De Backer van evenementenbureau Utopia Events organiseren van 17 juni tot 14 juli Dinner with the Queen. Geen stijf diner met koningin Mathilde, maar wel een culinaire belevenis op de plukweide van Purfruit in Oeselgem, dat volledig draait rond de bloemetjes en de bijtjes. 

 1. Driespoort-klanten schenken massaal speelgoed aan kansarme gezinnen: “Dit maakt vele mensen gelukkig, ook de schenkers”
  Deinze/Nevele

  Driespoort-klan­ten schenken massaal speelgoed aan kansarme gezinnen: “Dit maakt vele mensen gelukkig, ook de schenkers”

  De sinterklaasactie van Driespoort Shopping Deinze heeft meer dan duizend stukken speelgoed opgeleverd. Deze gulle schenkingen van de Driespoort-shoppers worden door Sociaal Huis Deinze en de welzijnsorganisaties Contactcentrum verdeelpunt Voedselbank Deinze, de Regenboog en welzijnsschakels de Zonnebloem in Nevele verdeeld onder 220 gezinnen die het nodig hebben.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?