Thomas Van der Plaetsen bij het levensgrote bord waarmee je een selfie kan nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Van der Plaetsen bij het levensgrote bord waarmee je een selfie kan nemen. © Joeri Seymortier

“Deinze twee jaar langer samen op wereldkaart zetten”: Thomas Van der Plaetsen en Versele-Laga verlengen samenwerking

Meerkamper Thomas Van der Plaetsen uit Deinze en het bedrijf Versele-Laga uit de stad verlengen hun samenwerking met twee jaar, zodat Van der Plaetsen zorgeloos naar de Olympische Spelen van Tokio in 2021 en naar het WK atletiek in het Amerikaanse Eugene in 2022 kan. “We delen dezelfde waarden en kunnen Deinze twee jaar langer samen op de wereldkaart zetten”, klinkt het.

 1. Daniël stond tot zijn 83ste achter de toog van café De Lindekens: “De dood van zijn vrouw en de lockdown zijn hem fataal geworden”
  PREMIUM
  Nazareth

  Daniël stond tot zijn 83ste achter de toog van café De Lindekens: “De dood van zijn vrouw en de lockdown zijn hem fataal geworden”

  Daniël Pypaert, de geliefde cafébaas van volkscafé De Lindekens in Nazareth, is overleden. Samen met zijn vrouw Monique stond Daniël 60 jaar achter de toog van het café dat hij met zijn eigen handen had gebouwd. De gloriedagen van De Lindekens werden in 1974 overschaduwd toen hun tienjarige dochter Marleen werd doodgebeten door een panter. “Het café is altijd zijn redding geweest, maar toen mama in maart overleed en zijn café dicht moest door de lockdown, is pa zijn gezondheid er snel op achteruitgegaan”, zegt zoon Andy. Daniël Pypaert werd 83.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama