inspecteur Gaytan Bekaert gaat aan de slag als nieuwe buurtinspecteur
Volledig scherm
inspecteur Gaytan Bekaert gaat aan de slag als nieuwe buurtinspecteur © Politie Deinze-Zulte-Lievegem

Deinze-Centrum krijgt nieuwe wijkinspecteur

Deinze“Een nieuwe wijkinspecteur voor Deinze-Centrum Noord”, zo kondigt de politie van zone Deinze-Zulte-Lievegem aan op hun sociale media. Inspecteur Gaytan Bekaert is er sinds 1 september aan de slag.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Beperkte hinder bij nieuwe circulatie stationsbuurt
  Deinze

  Beperkte hinder bij nieuwe circulatie stations­buurt

  De verkeershinder aan de nieuwe verkeerssituatie aan het station van Deinze bleef maandagochtend beperkt. Vanaf vandaag geldt in het stuk Tolpoortstraat tussen het kruispunt ‘de knok’ en de Ommegangstraat – de vroegere Stationsstraat – eenrichtingsverkeer. Wie uit de Gaversesteenweg komt, kan nu enkel via de Georges Martensstraat naar de gewestweg N43 rijden. De politie vatte vanaf 7.30 uur uur post ter hoogte van het voormalige café James, om te verhinderen dat ongeduldige chauffeurs toch de Tolpoortstraat zouden inrijden. Of de doorstroming ook tijdens de avondspits vlot zal verlopen, valt nog af te wachten.