De acteurs Maura Boeckx, Elise Gekiere, Marte De Pourcq, Manou Lambrecht, Lupita Gonzales en Chaima Tahri met cultuurschepen Rutger De Reu en Benoît Vanraes en Sarah Verzele van Leietheater.
Volledig scherm
De acteurs Maura Boeckx, Elise Gekiere, Marte De Pourcq, Manou Lambrecht, Lupita Gonzales en Chaima Tahri met cultuurschepen Rutger De Reu en Benoît Vanraes en Sarah Verzele van Leietheater. © rv

Deinse jongeren spelen ‘Show me’ in Leietheater

DeinzeEnkele jongeren uit Deinze spelen de hoofdrol in de nieuwe voorstelling ‘Show me’ van jeugdtheatergezelschap Larf!. Het jong theatertalent is op zondag 9 oktober te zien in Leietheater.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Xavier (50) neemt bekend restaurant in hartje Latem over: “De Klokkeput blijft zeven dagen op zeven open”
  Sint-Martens-Latem

  Xavier (50) neemt bekend restaurant in hartje Latem over: “De Klokkeput blijft zeven dagen op zeven open”

  De Klokkeput, één van de bekendste horeca-adresjes in Sint-Martens-Latem, heeft een nieuwe eigenaar. Xavier Willems uit Bachte-Maria-Leerne (Deinze) nam de fakkel over van Patrick Verstraete, die de laatste 20 jaar voor gezelligheid zorgde in het dorp. De Klokkeput blijft grotendeels hetzelfde, maar met nieuwe gerechten en wijnen, waarvan enkele met een hoek af, wil Xavier ook nieuwe klanten aantrekken.