Charlotte Claeys demonstreert het OCR-toestel.
Volledig scherm
Charlotte Claeys demonstreert het OCR-toestel. © Anthony Statius

Deinse fitnessclub installeert obstakelparcours voor ‘ninja warriors’ en ‘viking runners’

DeinzeWie goed voorbereid aan de Strong Viking Run of een andere obstakelrun wil beginnen, kan nu ook komen trainen bij Infinity Fitness in Bachte-Maria-Leerne (Deinze). Uitbaters Charlotte Claeys en Cristian Ghita installeerden er een hindernissenparcours in de tuin, waarop je vrij kan oefenen of lessen kan volgen. “Niets leukers dan buiten sporten, volledig coronaproof”, zegt Charlotte.

 1. Van Spaanse les naar Spaanse wijn: Hannelore lanceert wijnwebshop met degustatieruimte
  PREMIUM
  Deinze/Machelen-aan-de-Leie

  Van Spaanse les naar Spaanse wijn: Hannelore lanceert wijnweb­shop met degustatie­ruim­te

  Voor de betere wijnen en andere dranken uit Spanje kan je terecht bij Hola Vinos. De voormalige leerkracht Spaans Hannelore De Smet (42) stampte deze webshop samen met haar man Wouter Claeys (41) uit de grond. De wijnen liggen opgeslagen in Machelen-aan-de-Leie (Zulte) en vanaf oktober geeft Hannelore tastings in het vroegere Huis Van Thuyne op de Markt van Deinze. “Ik vind persoonlijk contact met de wijnbouwers belangrijk en mijn kennis van de taal is hierbij een pluspunt”, zegt Hannelore.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).