Charlotte Claeys demonstreert het OCR-toestel.
Volledig scherm
Charlotte Claeys demonstreert het OCR-toestel. © Anthony Statius

Deinse fitnessclub installeert obstakelparcours voor ‘ninja warriors’ en ‘viking runners’

DeinzeWie goed voorbereid aan de Strong Viking Run of een andere obstakelrun wil beginnen, kan nu ook komen trainen bij Infinity Fitness in Bachte-Maria-Leerne (Deinze). Uitbaters Charlotte Claeys en Cristian Ghita installeerden er een hindernissenparcours in de tuin, waarop je vrij kan oefenen of lessen kan volgen. “Niets leukers dan buiten sporten, volledig coronaproof”, zegt Charlotte.

  1. Schepen Tine Heyse (Groen) zoekt nog een kot voor 10.000 studenten: “Toegegeven, het probleem was groter dan ik had verwacht”
    PREMIUM
    GENT

    Schepen Tine Heyse (Groen) zoekt nog een kot voor 10.000 studenten: “Toegegeven, het probleem was groter dan ik had verwacht”

    Wie nu nog een kamer zoekt voor komend academiejaar in Gent, heeft een dik probleem. De studentenhuizen puilen uit, ook in cohousing is het vechten voor een plaatsje. Tine Heyse (Groen) is schepen voor Wonen en probeert voor ruim 10.000 studenten een nieuwe thuis op verplaatsing te vinden. “Als stad zijn we maar één van de partijen die hier iets aan kunnen doen.”