Enkele medewerkers van De Wassende Maan, met Annelies Moren (derde van links) en Jan Vanhuysse (derde van rechts) tijdens de laatste voorbereidingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele medewerkers van De Wassende Maan, met Annelies Moren (derde van links) en Jan Vanhuysse (derde van rechts) tijdens de laatste voorbereidingen. © Anthony Statius

De Wassende Maan opent ‘boerderijwinkel van de toekomst’: “De geitenwollensok zal je hier niet vinden”

Astene/DeinzeDe bioboeren van De Wassende Maan heropenen morgen (dinsdag) de deuren van hun winkel in Astene. De boerderijwinkel is moderner, twee keer zo groot en het assortiment werd aanzienlijk uitgebreid. “In onze rekken liggen tot vijftig verschillende producten van eigen kweek”, zeggen coördinator Jan Vanhuysse en winkelverantwoordelijke Annelies Morren.

  1. Deinse vrijwilligers vullen opnieuw vrachtwagen met hulpgoederen: “Nood aan voeding en schoonmaakproducten”
    Deinze

    Deinse vrijwilli­gers vullen opnieuw vrachtwa­gen met hulpgoede­ren: “Nood aan voeding en schoonmaak­pro­duc­ten”

    Deinzenaar Benjamin Van Cauwenberghe (44) trekt woensdagvoormiddag opnieuw richting Wallonië met een vrachtwagen vol hulpgoederen voor de slachtoffers van de overstromingen. Met hulp van Dominique Fierens en Chantal Wullaert en andere vrijwilligers leverde hij afgelopen zondag al een vrachtwagen vol goederen en de weldoeners zijn nog niet van plan om te stoppen. “Nu hebben de mensen in het overstromingsgebied vooral nood aan voeding en schoonmaakproducten”, zegt Benjamin.