Enkele medewerkers van De Wassende Maan, met Annelies Moren (derde van links) en Jan Vanhuysse (derde van rechts) tijdens de laatste voorbereidingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele medewerkers van De Wassende Maan, met Annelies Moren (derde van links) en Jan Vanhuysse (derde van rechts) tijdens de laatste voorbereidingen. © Anthony Statius

De Wassende Maan opent ‘boerderijwinkel van de toekomst’: “De geitenwollensok zal je hier niet vinden”

Astene/DeinzeDe bioboeren van De Wassende Maan heropenen morgen (dinsdag) de deuren van hun winkel in Astene. De boerderijwinkel is moderner, twee keer zo groot en het assortiment werd aanzienlijk uitgebreid. “In onze rekken liggen tot vijftig verschillende producten van eigen kweek”, zeggen coördinator Jan Vanhuysse en winkelverantwoordelijke Annelies Morren.

 1. Viktor (24) en Jens (24) lanceren online platform Your-Tickets.be: “Goedkoper en gebruiksvriendelijker dan de rest”
  PREMIUM
  Aalter

  Viktor (24) en Jens (24) lanceren online platform Your-Tickets.be: “Goedkoper en gebruiks­vrien­de­lij­ker dan de rest”

  Viktor Van Vynckt (24) en Jens Stevens (24), twee vrienden uit Aalter, lanceren het online platform Your-Tickets.be. Zij geven de mogelijkheid aan organisatoren om tickets voor hun event online te verkopen. “Wij merkten dat het bestaande aanbod te duur en te ingewikkeld was. Dus zorgden we zelf voor een alternatief”, klinkt het. Maak kennis met de jonge ondernemers.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.