De vrijwilligers van dierenopvangcentrum Be Happy Dog zijn er klaar voor.
Volledig scherm
De vrijwilligers van dierenopvangcentrum Be Happy Dog zijn er klaar voor. © Henk Deleu

De vrijwilligers van vzw Be Happy Dog nemen intrek in voormalig dierenasiel Folyfoot

waregemDierenasiel Folyfoot in Waregem wordt dierenopvangcentrum Be Happy Dog. Vzw Be Happy Dog vangt al vier jaar dieren op via gastgezinnen, maar nu wordt het dus ook een fysiek dierenasiel.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Productiesite Renson ‘Outdoor Living’ operationeel, maar dringend nood aan werknemers: “Tegen 2022 moeten 50 vacatures ingevuld zijn”
  Deinze/Nazareth/Kruisem

  Productie­si­te Renson ‘Outdoor Living’ operatio­neel, maar dringend nood aan werknemers: “Tegen 2022 moeten 50 vacatures ingevuld zijn”

  ‘We have jobs’. De slogan prijkt in koeien van letters op het nieuwe gebouw van Renson langs de E17 tussen Gent en Kortrijk. De nieuwe site waar terrasoverkappingen en tuinaccessoires worden gemaakt ,werd maandag officieel ingehuldigd in aanwezigheid van minister Hilde Crevits (CD&V) en ook daar klonk de vraag naar werknemers luid en duidelijk. “Tegen 2022 kunnen hier 300 mensen aan de slag zijn, maar momenteel hebben we 50 openstaande vacatures die nog moeten ingevuld worden”, zegt CEO Paul Renson.