De nieuwe kleuterblok van De Sterrebloem met groendak wordt volgend schooljaar al gebouwd.
Volledig scherm
De nieuwe kleuterblok van De Sterrebloem met groendak wordt volgend schooljaar al gebouwd. © Foto Statius

De Sterrebloem zoekt investeerders voor uitbreiding

MEIGEMErvaringsgerichte school De Sterrebloem zoekt via crowdfunding mensen die willen bijdragen aan de uitbreidingsplannen van de school. De werken starten volgend schooljaar al.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de stadsboulevard tussen de N43 en N35? Krijgt ook KSA Ahoy Vinkt een nieuw gebouw? En wat met de bibliotheek?
  PREMIUM
  deinze

  BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de stadsboule­vard tussen de N43 en N35? Krijgt ook KSA Ahoy Vinkt een nieuw gebouw? En wat met de biblio­theek?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het stadsbestuur, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Deinze, de snel groeiende stad aan de Leie waar veel geïnvesteerd wordt in onder andere cultuur en fietsinfrastructuur, maar die op vlak van mobiliteit nog veel werk voor de boeg heeft. Hoe zit dat met die stadsboulevard? En het doortrekken van de Zwarte Baan? Hieronder een stand van zaken.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.