Daphné De Temmerman in haar nieuwe horecazaak Le Chic met zetels in tijgerprint en veel goud.
Volledig scherm
Daphné De Temmerman in haar nieuwe horecazaak Le Chic met zetels in tijgerprint en veel goud. © Anthony Statius

Daphné De Temmerman opent wijn- en cocktailbar Le Chic langs N43: “Geen bordeel, wel vleugje Dubai in Astene”

Wie een glas champagne, een wijntje of een cocktail wil drinken in een exotische sfeer, kan in Astene gerust binnenstappen in wijn- en cocktailbar Le Chic. Daphné De Temmerman gaf een witte villa op de Emiel Clauslaan (N43) in Astene een vleugje Oosterse magie. “Voor eens en voor altijd: dit is geen bordeel. Iedereen is welkom om gezellig iets te komen drinken”, zegt Daphné. 

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Hannes Bonami is één van de blikvangers in Triatlon van Vlaanderen: “Het zat dit seizoen echt nog niet mee”
  TRIATLON

  Hannes Bonami is één van de blikvan­gers in Triatlon van Vlaanderen: “Het zat dit seizoen echt nog niet mee”

  Onder impuls van voormalig wereldkampioen duatlon Rob Woestenborghs is de stad Oudenaarde zaterdag opnieuw in de ban van het triatlon en het duatlon. Onder de noemer Triatlon van Vlaanderen staat er een duatlon, sprint- en kwarttriatlon op het programma. Om en bij de 400 deelnemers zullen zaterdag de weg vinden naar de Vlaamse Ardennen. Onder hen ook een aantal bekende namen. Door een verschuiving in de kalender vindt diezelfde dag ook het BK kwarttriatlon plaats.