Vincent Mannaert.
Volledig scherm
Vincent Mannaert. © Photo News

Club-manager Vincent Mannaert is rijbewijs 15 dagen kwijt na vermeend vluchtmisdrijf

Het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt of Vincent Mannaert (45), manager van eersteklasser Club Brugge, afgelopen week vluchtmisdrijf heeft gepleegd na een ongeval of niet. Zijn rijbewijs is voorlopig voor vijftien dagen ingetrokken.

26 reacties

 • Ronny Steyaert

  2 jaar geleden
  Geen probleem: met geld maakt men recht wat krom is. Loop maar eens een gerechtsgebouw binnen; het eerste waar men mee geconfronteerd wordt is een weegschaal, zeg toch genoeg.
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  Je zou je ook op een andere manier in veiligheid kunnen brengen zonder met de wagen weg te rijden nietwaar .
 • David De Geyter

  2 jaar geleden
  E40 is wel autostrade, dus had gewacht achter de vangrail (wettelijk verplicht) was er geen gevaar voor je leven! Er moet hem toch iemand komen afhalen hebben of is mijnheer te voet verder gegaan?
 • Vincent Dupont

  2 jaar geleden
  Terecht, als je niks te verbergen hebt ... ontsnap je niet als een dief. Geen twijfel mogelijk.
 • Anny Bollens

  2 jaar geleden
  Zo ontsnapt hij aan alkohol controle, wordt altijd gemeten na ongeval. Dus!
 1. Stad koopt grond aan Veerstraat voor evenementenweide
  Sint-Martens-Leerne

  Stad koopt grond aan Veerstraat voor evenemen­ten­wei­de

  De stad Deinze wil een stuk grond in Sint-Martens-Leerne kopen om er een evenementenweide van te maken. Het gaat om een perceel met een oppervlakte van 2.767 vierkante meter, gelegen tussen de Veerstraat en de Burgemeester Van Crombrugghelaan. “Op deze weide worden de Leernse Feesten georganiseerd en het is cruciaal dat de festiviteiten daar kunnen blijven plaatsvinden. De aankoop biedt ons heel wat mogelijkheden, bijvoorbeeld om er een buurtpark aan te leggen", zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V). De aankoop ligt ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad op dinsdag 24 mei.
 2. Toekomstig Djemba-lokaal afgekeurd want kans op overstromingen: “Werken schuiven minstens een half jaar op”
  Bachte-Maria-Leerne

  Toekomstig Djem­ba-lo­kaal afgekeurd want kans op overstro­min­gen: “Werken schuiven minstens een half jaar op”

  Geen leuk nieuws voor jeugdbeweging Djemba in Bachte-Maria-Leerne (Deinze). Het ontwerp voor het nieuwe lokaal op domein de Gavergans werd afgekeurd door de Vlaamse overheid omdat het in overstromingsgevoelig gebied ligt. “We hebben de normale procedure gevolgd, maar de overstromingskaarten werden recent gewijzigd. Het architectenbureau moet een volledig nieuw ontwerp maken”, zegt jeugdschepen Rutger De Reu (CD&V).