Piet Vande Casteele aan het domein in Dhoye waar Duchateau Catering gevestigd is.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Vande Casteele aan het domein in Dhoye waar Duchateau Catering gevestigd is. © Anthony Statius

Cateraar Piet (24) haalt finale Eerste kok van België: “Nooit in sterrenzaken gewerkt maar in die wedstrijden toon ik wat ik in mijn mars heb”

DeinzeDe titel van Viskok van het Jaar heeft hij al, maar het competitiebeest in Piet Vande Casteele (24) heeft opnieuw honger. Samen met vier andere chefs staat de cateraar uit Deinze op 20 november in de finale van de prestigieuze wedstrijd Eerste Kok van België van Club Prosper Montagné. “Voor mij betekent dit niet alleen dat je lekker kan koken, maar ook dat je een bedrijf kan runnen.”

  1. 8 tips voor een verkoelende wandeling in Meetjesland en streek rond Deinze: van grootste bos van Oost-Vlaanderen tot het leven van Luc De Vos
    PREMIUM
    Meetjesland/Deinze

    8 tips voor een verkoelen­de wandeling in Meetjes­land en streek rond Deinze: van grootste bos van Oost-Vlaanderen tot het leven van Luc De Vos

    Nu de hittegolf officieel van start is gegaan, zoeken we allemaal op alle mogelijke manieren verkoeling. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling, en dan liefst nog in een bos waar veel schaduw te vinden is. Ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze zijn er mooie pareltjes die je met de wandelschoenen kan ontdekken. Wij zetten alvast acht tips op een rijtje waar je in het noordwesten van Oost-Vlaanderen je hart kan ophalen, en brengen je onder andere naar Sint-Laureins, Evergem, Deinze, Zelzate, Aalter en Lievegem. Ontdek het hier en laat je inspireren.