Burgemeester Jan Vermeulen.
Volledig scherm
Burgemeester Jan Vermeulen. © Florian Van Eenoo Photo News

Burgemeester Jan Vermeulen test positief op corona: “Ook wanneer je voorzichtig bent, kan je besmet geraken”

DeinzeHet coronavirus grijpt wild om zich heen en spaart in deze vierde golf niemand. Ook de Deinse burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) testte positief en moet tot volgende week in quarantaine. “Ik heb milde symptomen, maar ik werk verder van thuis uit”, zegt Jan Vermeulen. 

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Florian zorgt voor viergeslacht bij Perfecta
  Deinze

  Florian zorgt voor vierge­slacht bij Perfecta

  In de naai- en breiwinkel Perfecta in Deinze werd op 14 januari een viergeslacht gevierd. Zaakvoerders Jo Van den Berghe (52) en Mieke Leroy zijn de fiere grootouders geworden van Florian, hun eerste kleinkind. Florian is de zoon van Sven Van den Berghe (27) en Hannelore Morel. Sven werkt als ober in brasserie/tearoom De Schipperin op de Markt in Deinze en Hannelore is verpleegkundige. Overgrootvader Jeroom Van den Berghe (82) maakt het viergeslacht compleet.
 3. Maria-Lichtmis in het Meetjesland en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoeken
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Ma­ria-Licht­mis in het Meetjes­land en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoe­ken

  Op twee februari vieren we Maria-Lichtmis, in oorsprong een Christelijk feest, maar tegenwoordig vooral bekend als hét pannenkoekenfestijn van het jaar. Weet jij al waar je gaat smullen? Van Hoeveterras De Vliethoeve in Assenede tot Jadeau in Lievegem: wij zochten voor jou zeven zaken uit in het Meetjesland en Deinze waar je terechtkan voor overheerlijke pannenkoeken.