Een 40-jarige bromfietser is woensdagochtend gewond geraakt na een aanrijding op de Kortrijksesteenweg in Deinze
Volledig scherm
Een 40-jarige bromfietser is woensdagochtend gewond geraakt na een aanrijding op de Kortrijksesteenweg in Deinze © DVEG

Bromfietser (40) overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding op Kortrijksesteenweg

DeinzeEen 40-jarige bromfietser is woensdagochtend gewond geraakt na een aanrijding op de Kortrijksesteenweg in Deinze. Een bestuurder van een personenwagen kwam uit een zijstraatje van de Kortrijksesteenweg gereden op het moment dat de bromfietser langs het fietspad aan het rijden was.

 1. Bouw nieuw voetbalstadion KMSK Deinze loopt vertraging op nadat stad vergunning weer intrekt: “Verkeerde procedure gevolgd en we willen geen risico’s nemen”
  PREMIUM
  Deinze

  Bouw nieuw voetbalsta­di­on KMSK Deinze loopt vertraging op nadat stad vergunning weer intrekt: “Verkeerde procedure gevolgd en we willen geen risico’s nemen”

  Het stadionproject van voetbalclub KMSK Deinze loopt vertraging op. Het stadsbestuur van Deinze heeft de omgevingsvergunning, die op 26 januari 2021 werd goedgekeurd, weer ingetrokken. “Er werd een verkeerde procedure gevolgd en omdat we het risico op een procedureslag willen vermijden, wordt een nieuwe aanvraag ingediend”, zegt burgemeester Jan Vermeulen (CD&V).
 2. Ruim helft culinaire restaurants in Meetjesland opent niet op 8 mei: “Het is hier Tenerife niet, hé!”
  PREMIUM
  Meetjesland

  Ruim helft culinaire restau­rants in Meetjes­land opent niet op 8 mei: “Het is hier Tenerife niet, hé!”

  Wie vanaf 8 mei in het Meetjesland culinair wil gaan tafelen, zal goed moeten zoeken naar een restaurant dat het terras effectief open doet. Wij deden een steekproef bij tien culinaire adresjes in de regio. Vijf chef-koks zeggen resoluut dicht te blijven. Drie bekende restaurants gaan de weergoden wel uitdagen, en twee uitbaters twijfelen nog. Ontdek hier waar je op 8 mei in Aalter, Lievegem, Eeklo, Maldegem en Assenede wel of niet kan tafelen.
 1. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

 2. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje