De brandweer kwam ter plaatse om de baby te bevrijden.
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plaatse om de baby te bevrijden. © RV

Brandweer bevrijdt baby uit gesloten auto

DeinzeEven paniek bij een moeder die in Deinze haar boodschappen deed bij Colruyt. Haar auto ging automatisch op slot terwijl haar sleutel nog in de auto lag…samen met haar baby. 

 1. Latemnaars Tom en Matthias doen een van de ‘vuilste jobs van Vlaanderen’: “Céline Van Ouytsel heeft ons goed geholpen, tot ze haar elleboog brak”
  PREMIUM
  Sint-Martens-Latem/Deinze

  Latemnaars Tom en Matthias doen een van de ‘vuilste jobs van Vlaanderen’: “Céline Van Ouytsel heeft ons goed geholpen, tot ze haar elleboog brak”

  In ‘De vuilste jobs van Vlaanderen’ tonen Matthias Brugge (32) en zijn oom Tom (37) dinsdagavond op VTM2 hoe hun Ontstoppingsdienst IG te werk gaat. In hun magazijn in Deinze vertellen de Latemnaars over de liefde voor hun vak, maar ook over de “dagelijkse shit”, een opgezwollen hoofd en die keer dat ex-Miss België Céline Van Ouytsel haar elleboog brak na een nochtans goed begonnen werkdag. “Als we haar nog eens tegenkomen, zullen we haar goed trakteren.”
 2. Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJsluiter vol hartverwarmende boodschappen bij West-Vlaamse apothekers voor
  West-Vlaanderen

  Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJslui­ter vol hartverwar­men­de boodschap­pen bij West-Vlaam­se apothekers voor

  De meest deprimerende dag van het jaar? Dat is de derde maandag van januari, ook bekend als Blue Monday. In 2022 is dat 17 januari. Hét moment om een nieuwe BLIJsluiter te lanceren. Het gezicht van die handleiding vol positieve boodschappen in West-Vlaamse apotheken is deze keer Wim Opbrouck. “Het jaar hoopvol starten met een lach en een traan. Dat is wat de mens de mens maakt. We maken van 2022 een topjaar”, vertelt de acteur en presentator uit Bavikhove.