Jan Vanhuysse, coördinator bij De Wassende Maan
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Vanhuysse, coördinator bij De Wassende Maan © Pieter Jan Dhollander

Bio-boerderij De Wassende Maan likt zijn wonden na doortocht van storm Eunice: “Een boer wil iets opbouwen, niet afbreken”

Deinze“Het is een zure appel om door te bijten. De boer wordt gedwongen nederig te zijn voor de heftige elementen.” Bioboerderij De Wassende Maan in de Beekstraat kreeg het vrijdag hard te verduren en meet de schade op na de doortocht van de nijdige ‘Tante Eunice’. Drie van de vijf serretunnels zijn er helemaal vernield door de ongenadig harde windvlagen. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.