De mobiele winkel werd woensdag onthuld in WZC Ter Leenen.
Volledig scherm
De mobiele winkel werd woensdag onthuld in WZC Ter Leenen. © rv

Bewoners Ter Leenen doen vanaf nu inkopen in mobiele winkel

In woonzorgcentrum Ter Leenen in Deinze werd woensdagmiddag een mobiele winkel ingehuldigd. De bewoners kunnen er koekjes, maar ook praktische zaken zoals nylonkousen of deodorant kopen. 

 1. Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgezeten in de VS”
  PREMIUM
  Deinze

  Papa’s van baby Warre boos op stad Deinze: “Als Gentenaar hadden we met hem niet drie maanden vastgeze­ten in de VS”

  Drie maanden zaten Bart Vandekerckhove (32) en zijn man Olivier (29) vast in de Verenigde Staten met hun pasgeboren zoon Warre, die daar ter wereld kwam via een draagmoeder. De stad Deinze wilde Warre geen Belgisch paspoort uitreiken zonder tussenkomst van een familierechtbank. Nu hoorde het koppel in de Gentse familierechtbank dat de Arteveldestad zo’n paspoort wel meteen had uitgereikt. “Als Gentenaar hadden we dus niet drie maanden vastgezeten”, hekelt Bart, gemeenteraadslid voor Open Deinze. Hij stapt uit de partij.
 2. De favoriete afhaaladresjes van chef Davy van Bistro Julien: “Van knapperige Belgische frietjes tot Franse gastronomie”
  PREMIUM
  Meetjesland/Gent

  De favoriete afhaal­adres­jes van chef Davy van Bistro Julien: “Van knapperige Belgische frietjes tot Franse gastrono­mie”

  Chef Davy Devlieghere en gastvrouw Marie-Julie Haeck zetten nu ook in hun Bistro Julien in Lovendegem bij Lievegem alles op de afhaalgerechten. Maar in hun vrije tijd gaan ze ook graag voor een lekkere takeaway bij de collega’s. Maar wat zijn hun lievelingsadresjes? Wij gingen met Davy en Marie-Julie op stap, en belandden niet alleen in Lievegem, maar ook in Gent, Aalter, Maldegem en Drongen. Ga mee op culinaire trip en doe inspiratie op.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'