Assistent-winkelmanager Christophe Meysmans, marketingmanager Kevin Vonx en winkelmanager Bart De Bast.
Volledig scherm
Assistent-winkelmanager Christophe Meysmans, marketingmanager Kevin Vonx en winkelmanager Bart De Bast. © Foto ASD

Beste Albert Heijn van het land in Driespoort

DEINZEDe beste Albert Heijn van het land vind je in het Driespoort Shoppingpark in Deinze. In de categorie 'winkels in eigen beheer' heeft de AH Deinze de winkelprijs 2017 gewonnen. Winkelmanager Bart De Bast en zijn team werden beloond met een cheque van 1.500 euro.

 1. De paashaas komt eraan: 6 adresjes voor je paasbrunch in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM

  De paashaas komt eraan: 6 adresjes voor je paasbrunch in het Meetjes­land en Deinze

  Het is weer bijna Pasen. Dat betekent paaseieren rapen, maar het is ook het ideale moment om te brunchen met de hele familie. Kijk jij al uit naar koffiekoeken, vers geperst fruitsap en chocolade eitjes? Wij zochten voor jou 6 plekjes uit in het Meetjesland en Deinze waar je het paasfeest op gepaste wijze kan vieren. Van Puur by Caro in Deinze tot Koren in Aalter: hier smul je van een heerlijke brunch zonder zelf te moeten koken.
  Deinze
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.