De voortuin van het burgerhuis in Hansebekedorp werd beschadigd.
Volledig scherm
De voortuin van het burgerhuis in Hansebekedorp werd beschadigd. © rv

Beschermd dorpsgezicht Hansbekedorp beschadigd door voertuig

Hansbeke/DeinzeHet beschermde dorpsgezicht van het dorpje Hansbeke (Deinze) heeft een ferme dreun gekregen. De voortuin van het burgerhuis in Hansbekedorp 7 werd vrijdag door een wagen geramd.

 1. Kortweg Cycling Travel uit Deinze bezorgt wielrenners en entourage goede nachtrust tijdens WK: “1.500 kamers in 40 hotels geboekt, daar kruipt tijd in”
  PREMIUM
  Deinze

  Kortweg Cycling Travel uit Deinze bezorgt wielren­ners en entourage goede nachtrust tijdens WK: “1.500 kamers in 40 hotels geboekt, daar kruipt tijd in”

  Ze zijn met velen, de vaak onzichtbare krachten die het WK wielrennen doen draaien, maar Kortweg Cycling Travel uit Deinze verdient toch even een plaats in de spotlights. Jan Almeye en Yannic Demeyer verzorgen met hun tweetjes de accommodatie van maar liefst 1.500 hotelkamers in een veertigtal hotels van Knokke tot Leuven. Ook wereldkampioen Filippo Ganna boekte zijn kamer via het koppel. Het succesverhaal van Jan en Yannic begint bij een klein artikel van een ontevreden Marc Coucke.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).