Joël (88) hield op wat kneuzingen en blauwe plekken na niet ernstigs over aan de overval. Georgette (83) had wel een hoofdwonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Joël (88) hield op wat kneuzingen en blauwe plekken na niet ernstigs over aan de overval. Georgette (83) had wel een hoofdwonde. © Arne Blomme

Bejaard koppel verijdelt overval op eigen huis: “Toen hij zijn voet stiekem tussen de deur stak, wist ik dat er iets niet pluis was”

HansbekeVorige week woensdag probeerden twee overvallers in de vroege ochtend het huis van Joël Van Daele (88) en Georgette De Weirdt (83) in Hansbeke binnen te vallen. Door het moedige optreden van het bejaarde koppel slaagden de overvallers er echter niet in om buit te maken. “Voor ik wist, was ik aan het vechten met twee mannen.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.