KWB Astene bij de start van de zwerfvuilactie.
Volledig scherm
KWB Astene bij de start van de zwerfvuilactie. © Anthony Statius

Astenaren rapen zwerfvuil in het dorp

AsteneDe leden van KBW Astene zijn er zaterdag op uit getrokken om zwerfvuil te rapen. “Het is de eerste activiteit die we organiseren sinds de versoepelingen", zegt Koen Schoutteten, afdelingsondersteuner KWB regio Gent-Eeklo.

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. 600 kilometer in zeven dagen? Ontsteking dwarsboomt loopdroom Olivier Verhaege (41): “Dan doe ik het traject maar op de fiets”
  PREMIUM
  Zomergem

  600 kilometer in zeven dagen? Ontsteking dwarsboomt loopdroom Olivier Verhaege (41): “Dan doe ik het traject maar op de fiets”

  Olivier Verhaege (41) uit Zomergem, deelgemeente van Lievegem, moet zijn loopuitdaging stoppen. Hij zou deze week 600 kilometer lopen, in amper zeven dagen tijd. Goed voor twee marathons per dag. Maar dinsdag viel hij uit met een onverklaarbare ontsteking op het onderbeen. “Ik zou dit doen voor het goede doel, en OverKop rekent op mij. Dus we doen het dan maar op de fiets”, klinkt het zwaar ontgoocheld.