Eva Germeys en Josefien Goethals.
Volledig scherm
Eva Germeys en Josefien Goethals. © Wannes Nimmegeers

“Afscheid nemen van onze dierbaren mag persoonlijker”

Afscheid nemen van onze dierbaren doen we vaak zeer klassiek. Daar willen Eva Germeys, communicatie-expert en ceremoniespreker uit Deinze, en Josefien Goethals, zaakvoerster van bloemenatelier MiFleur uit Kruisem, verandering in brengen. De ene doet het met woorden, de andere met bloemen, maar hun visie is dezelfde: “Wij zetten het verhaal van de overledene centraal tijdens de afscheidsplechtigheid.”

1 reactie

 • Ann Verschueren

  2 jaar geleden
  Ben zeker ook voor een gepersonaliseerde uitvaart zonder die klassieke koffietafel en liefst met alleen de mensen die me nauw aan het hart lagen. Echter een barbecue na een crematie?????? toch nog een brug te ver !
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"