Joris Geens, Mathijs Vereecken, Camille Van Betsbrugge, Ben Van Overberghe en Wannes Geens van TNT Crew.
Volledig scherm
Joris Geens, Mathijs Vereecken, Camille Van Betsbrugge, Ben Van Overberghe en Wannes Geens van TNT Crew. © Anthony Statius

Acrobatengezelschap TNT CREW vestigt zich in Deinze: “Amper shows door corona, dus nodigen we iedereen uit op circuswandeling”

DeinzeOp Tomorrowland zorgen ze voor dat extraatje meer en ook in Dubai mochten ze al hun kunnen tonen: met TNT CREW heeft Deinze sinds kort een bekend acrobatengezelschap in huis. Oprichters Mathijs Vereecken (36) en Joris Geens (30) vestigden zich in de Filliersdreef, waar ze begin april iedereen uitnodigen voor een coronaveilige circuswandeling. “Zo leren de mensen ons kennen én brengen we wat geld in het laatje”, zegt Mathijs.

  1. Stijgend aantal besmettingen bij kinderen in Deinze: twee scholen en tiental opvanglocaties dicht
    PREMIUM
    Deinze

    Stijgend aantal besmettin­gen bij kinderen in Deinze: twee scholen en tiental opvangloca­ties dicht

    De vierde coronagolf is steeds meer voelbaar in het lager onderwijs en de kinderopvang in Deinze. Basisschool De Veerboot in Astene moest al de deuren sluiten en woensdag volgt basisschool Sint-Gerolf in Merendree. Ondertussen zijn er ook al vier kinderopvanglocaties volledig of deels gesloten, alsook vijf onthaalouders. “Onze diensten worden overspoeld door een tsunami van telefoons en mails van ouders”, zegt schepen van Onderwijs en Kinderopvang Trees Van Hove (CD&V).