Ook Letters&Co werd geselecteerd als creatieve hotspot.
Volledig scherm
Ook Letters&Co werd geselecteerd als creatieve hotspot. © Anthony Statius

Acht Deinse handelszaken geselecteerd als creatieve hotspot

Acht handelszaken uit Deinze mogen zich ‘creatieve hotspot in de Leiestreek’ noemen. Braavo-Trend Store & Tea Lounge, CreaLief, Donza, Foodbart Deinze, HAJP bvba, Komorebi-Handmade Belgian Jewelry, Letters&Co en Zuskus worden opgenomen in de nieuwe campagne van Toerisme Leiestreek.

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 1. ‘Tes wijs in Deinze’: muurschildering aan spoorwegviaduct afgewerkt
  Deinze

  ‘Tes wijs in Deinze’: muurschil­de­ring aan spoorwegvi­a­duct afgewerkt

  Wandelen, fietsen of met de auto passeren onder het spoorwegviaduct aan het station van Deinze is vanaf nu een pak aangenamer. Over de volledige lengte van de 33 meter lange muur prijkt een muurschildering van kunstenares Katrijn Vanaelst, die in opdracht van de stad haar creativiteit de vrije loop liet om enkele speelse taferelen tot een kleurrijk geheel te verweven. We zien spelende kinderen, zwevende fietsen en guitige kippenkoppen die uit een oude stadskaart van de Leiestad springen. ‘Tes wijs in Deinze’, zegt het opschrift. Een duidelijke boodschap aan wie de stad binnenkomt via de stationsbuurt.
 2. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.